O mne

Som obyčajný chlap.

Mám rád veľa mäsa na tanieri, espresso v pohári, posedenie s prateľmi, dobrý film, interiérový dizajn, hudbu všetkého druhu, fyzické aktivity a v neposlednom rade jedlo. Varenie, pečenie, grilovanie, mixovanie - to je moje.

Čo je účelom tohoto blogu? Asi nájsť spriaznené duše s ktorými sa môžem podeliť o moju lásku k jedlu. Dúfam že sa vám tu bude páčiť. S fotkami mi často pomáha talentovaná Terez z top-art.sk.



4 komentáre:

  1. Dobrý deň, rada by som vedela, či je možné nahradiť kvások (recept na chlieb) niečím iným (práškové kvasnice,...).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobry den Dagmar. To by uz bol obycajny chlieb a nie kvaskovy.

      Ak nechcete kvaskovy chlieb, v tom pripade by som odporucil tuto metodu co publikoval Cuketka na svojom webe - http://www.cuketka.cz/?p=788

      "No knead bread" je taky maly zazrak, kde vdaka dlhej fermentacii ziskate super chut. Ine, rychlejsie metody pecenia budu mat za nasledok chlieb ktory bude chutny, ale mozno rovnako chutny ako cerstvy z obchodu. To co sa snazim ja, je spravit si lepsi chlieb ako dostanem v beznom obchodnom retazci. Preto bud kvaskovy, ktory kysne aspon 12 hodin, alebo "no knead bread" s malym mnozstvom kvasnic. Tiez pomaly kysnuci.

      Odstrániť
  2. Ahoj Martin, tvoja kuchyňa vyzerá nádherne! :) veľmi sa mi páči, že si prostredníctvom blogu hľadáš spriaznené duše, s ktorými sa môžeš podeliť o svoju lásku k jedlu. Tiež som mala a stále mám podobné pohnútky. :) Receptov na skúšanie som si tu našla neúrekom, takže postupne sa pustím do jedného po druhom. Pokračuj v písaní, lebo je cítiť z každej fotky zachytávajúcej pohyb, že tú lásku k jedlu máš na rozdávanie. :) Inak tiež "blogujem" o jedle, ak by si sa chcel niekedy podeliť o čokoľvek, nájdeš ma tu - http://www.lenivakucharka.sk/ Pekný večer! Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vdaka za pekne slova! Urcite si prezriem tvoj blog a inspirujem sa :)

      Odstrániť